Maja Jakobsson

Maja har varit ägare och i styrelsen för Miljögiraff sedan start.
Hon ansvarar för affärsområdet Design For Environment.

Att hitta innovationerna, idéerna och de nya lösningarna som bidrar till den positiva samhällsutveckling vi vill se, kräver mod och kreativitet. Majas övertygelse är att vi måste korsa många bekvämlighetszoner och mötas i helt nya konstellationer för att positiv förändring ska ske.

Oavsett om du utvecklar produkter eller tjänster behöver du förhålla dig till hela livscykeln. Du måste få kontroll på vad din design har för påverkan före, under och efter att den används. För att inte tappa fokus i jakten på hållbarhet kan vi arbeta strukturerarat och metodisk med vår kreativitet. Med visionen klar för oss och med rätt information och underlag kan vi göra stor skillnad. Vill du bidra till framtiden genom att utveckla dina projekt utifrån ett hållbarhetsperspektiv så hör gärna av dig. Antingen delar vi kunskap med varanda eller så kan jag lämna förslag på hur vi på Miljögiraff kan hjälpa dig.

De senaste åren har jag jobbat med alltifrån undervisning, produktutveckling och processledning alltid med fokus att förbättra utifrån ett hållbarhetsperspektiv.

Telefon:

070 226 48 30

E-post

maja@miljogiraff.se

Dela

Oavsett om du utvecklar produkter eller tjänster behöver du förhålla dig till hela livscykeln. Du måste få kontroll på vad din design har för påverkan före, under och efter att den används. För att inte tappa fokus i jakten på hållbarhet kan vi arbeta strukturerarat och metodisk med vår kreativitet. Med visionen klar för oss och med rätt information och underlag kan vi göra stor skillnad.
Du är alltid välkommen att kontakta oss på Miljögiraff om du har frågor, synpunkter och vill komma i kontakt med oss. Fyll i kontaktformuläret så återkopplar vi dig inom kort. PEACE LOVE AND GIRAFFES!