Logga för Simapro

SimaPro service

Miljögiraff har agenturen för mjukvaran SimaPro vilket innebär att vi förutom att sälja licencer även, supportar och utbildar i Livcykelanalys i SimaPro.

Om ni liksom Tyrens, jobbar aktivt med SimaPro så erbjuder vi ett avtal med löpande support (om 10 timmar i taget). Då kan ni boka en tid med oss för att gå igenom era frågor modellering eller nyheter. Via webmöte kan vi visa er på ett smidigt sätt.

Mejl: simapro@miljogiraff.se

För mer tekniska frågor går det även bra att kontakta support@pre-sustainability.com

Läs mer om den support som ingår i ert serviceavtal här.

Har ni frågor rörande installation eller användning av SimaPro se efter om det finns någon manual som kan hjälpa här.

SimaPro är en kraftfull mjukvara för modellering av livscykelanalyser i enlighet med ISO standard.

Lär dig mer om effektiv LCA med SimaPro med Introduction to LCA with SimaPro.

En SimaPro licens ger tillgång till de bästa biblioteken av LCA data såsom ecoinvent, Agri-footprint, ELCD m.m.

Carbon footprint CFA  Produktdesign och ekodesign Miljövarudeklarationer EPD Water footprint WF nyckelparametrar KPI Hållbarhetsrapportering

SimaPro är utvecklat av PRé Consultants, är världens ledande LCA mjukvara som valts av industri, forskningsinstitut och konsulter i mer än 80 länder. Ett professionellt allt-i-ett verktyg som låter dig modellera produkter och system från ett livscykelperspektiv. SimaPro är ett kraftfullt … [Läs mer]

Dela

Du är alltid välkommen att kontakta oss på Miljögiraff om du har frågor, synpunkter och vill komma i kontakt med oss. Fyll i kontaktformuläret så återkopplar vi dig inom kort. PEACE LOVE AND GIRAFFES!