Nordiska Textilakademin – LCA för YH-utbildning inom textilbranschen

Textilbranschen har ögonen på sig. Behovet av helhetsperspektiv har aldrig varit viktigare, samtidigt som fler och fler unga krafter dyker upp i branschen med nya ideal och idéer. Nordiska textilakademin och Miljögiraff jobbar med att ge dessa elever kunskap och verktyg för att kunna vara en viktig del av morgondagens textilbransch. Genom LCA-metodik och projektarbeten i mjukvaran Ecodesign Studio ges möjligheten att förstå och använda sig av livscykelperspektiv för att kunna optimera affärsidéer, processer och materialval ur ett hållbarhetsperspektiv. Kursen ges under höstterminen 2019.

http://www.nordiskatextilakademin.se/utbildningar/yh-utbildning-inom-textil-mode-och-funktion/kvalitets-och-produktionsutvecklare/

För mer info om våra utbildningar, kontakta markusg@miljogiraff.se

Dela

Textilbranschen har ögonen på sig. Behovet av helhetsperspektiv har aldrig varit viktigare, samtidigt som fler och fler unga krafter dyker upp i branschen med nya ideal och idéer.
Du är alltid välkommen att kontakta oss på Miljögiraff om du har frågor, synpunkter och vill komma i kontakt med oss. Fyll i kontaktformuläret så återkopplar vi dig inom kort. PEACE LOVE AND GIRAFFES!