Pär Lindman

LCA och SimaPro

Det blir mer och mer uppenbart att vi måste ta andra perspektiv än bara ekonomiska i beaktande för att skapa en hållbar utveckling. Pär tror på LCA-metodikens möjlighet att skapa objektiva och gemensam värdegrunder utöver den ekonomiska. Nya värdegrunder är ett måste för en hållbar utveckling.

Varje förändring måste göras på djupet och fokus måste vara på människan. Vi står inför en global utmaning där vi är beroende av varandra för att skapa en hållbar lösning och vi har makt att både förstöra och bevara vår miljö. Jag tror att den globala utmaningen primärt handlar om att bejaka det mänskliga och de tankesätt som skapas utefter detta, istället för anpassning och förändring utifrån skapade företagsstrukturer och ekonomiska system.

Pär har varit en del av Miljögiraff sedan september 2009

CV på svenska

CV på engelska

Pär profilbild

Telefon:

070 208 71 04

E-post

par@miljogiraff.se

Dela

Varje förändring måste göras på djupet och fokus måste vara på människan. Vi står inför en global utmaning där vi är beroende av varandra för att skapa en hållbar lösning och vi har makt att både förstöra och bevara vår miljö.
Du är alltid välkommen att kontakta oss på Miljögiraff om du har frågor, synpunkter och vill komma i kontakt med oss. Fyll i kontaktformuläret så återkopplar vi dig inom kort. PEACE LOVE AND GIRAFFES!