Markus Göranson

Markus har arbetat med utbildning för miljögiraff sedan 2016 och håller i grundläggande miljö- och LCA-utbildningar.

Han tror att vi måste anta ett mer tvärvetenskapligt perspektiv för att kunna lösa framtidsutmaningarna, där vi låter naturvetenskap och kultur samspela. I vårt snabba kommunikationssamhälle måste vi träna oss i att lyssna mer på varandra – de hållbara lösningarna har flera dimensioner! 

Ska vi skapa ett gemensamt hållbart samhälle, måste vi både som individer och organisationer lära oss att förhålla oss till våra planetära gränser. Det innebär grundläggande förändringar i vårt sätt att leva.

Markus hållbarhetsutmaning är att kunna förmedla ett osminkat samtidsläge, men samtidigt kunna ge optimism och förändringsnycklar för er organisation att jobba framåt mot ett lägre ekologiskt fotavtryck!

CV på svenska

Telefon:

0736553387

E-post

markusg@miljogiraff.se

Dela

Markus tror att vi måste anta ett mer tvärvetenskapligt perspektiv för att kunna lösa framtidsutmaningarna, där vi låter naturvetenskap, kultur och teknik samspela. I vårt snabba kommunikationssamhälle måste vi träna oss i att lyssna mer på varandra – de hållbara lösningarna är aldrig endimensionella!
Du är alltid välkommen att kontakta oss på Miljögiraff om du har frågor, synpunkter och vill komma i kontakt med oss. Fyll i kontaktformuläret så återkopplar vi dig inom kort. PEACE LOVE AND GIRAFFES!