Marcus Wendin

Grundare och ägare.

Marcus drivs av gränsöverskridande möten som utvecklar samhället. Miljöfrågor ser han som ett sätt att samarbeta för gemensamma mål. Han tycker det är engagerande att arbeta med kreativa metoder för att åstadkomma positiva förändringar för både miljön och affärerna. Att delta i samhällets kultur och demokrati är nära sammankopplat med arbete för hållbar utveckling.

Sedan 1998 har Marcus arbetat mest med miljöbedömningar genom metoden Life Cycle Assessment. Till en början på Volvo och sedan 2003 i det egna företaget Miljögiraff. Med ett livscykelperspektiv hjälper Miljögiraff organisationer att utveckla hållbara lösningar.

0733-248185   marcus@miljogiraff.se

CV på svenska

CV på engelska

Marcus profilbild

Telefon:

073 324 81 85

E-post

marcus@miljogiraff.se

Dela

Marcus drivs av gränsöverskridande möten som utvecklar samhället. Miljöfrågor ser han som ett sätt att samarbeta för gemensamma mål. Han tycker det är engagerande att arbeta med kreativa metoder för att åstadkomma positiva förändringar för både miljön och affärerna.
Du är alltid välkommen att kontakta oss på Miljögiraff om du har frågor, synpunkter och vill komma i kontakt med oss. Fyll i kontaktformuläret så återkopplar vi dig inom kort. PEACE LOVE AND GIRAFFES!