Annie Johansson

Annie har precis avslutat sin utbildning till Civilingenjör i Ekosystemteknik, med inriktning på miljösystem, vid Lunds Tekniska Högskola. På Miljögiraff jobbar hon med livscykelanalyser. Annie brinner för hållbar utveckling och ser att det finns stort behov av det nu och i framtiden. Hon känner att det är nödvändigt att jobba med miljöfrågor för vår framtida existens och ambitionen är att göra skillnad i sitt arbete. På Miljögiraff kommer hon kunna bidra till att fler organisationer och företag börjar tänka på hållbar utveckling som en naturlig del av sitt arbete.

Annie profilbild

Telefon:

070-2864495

E-post

annie@miljogiraff.se

Dela

Annie har precis avslutat sin utbildning till Civilingenjör i Ekosystemteknik, med inriktning på miljösystem, vid Lunds Tekniska Högskola. På Miljögiraff jobbar hon med livscykelanalyser. Annie brinner för hållbar utveckling och ser att det finns stort behov av det nu och i framtiden. Hon känner att det är nödvändigt att jobba med miljöfrågor för vår framtida existens och ambitionen är att göra skillnad i sitt arbete. På Miljögiraff kommer hon kunna bidra till att fler organisationer och företag börjar tänka på hållbar utveckling som en naturlig del av sitt arbete.
Du är alltid välkommen att kontakta oss på Miljögiraff om du har frågor, synpunkter och vill komma i kontakt med oss. Fyll i kontaktformuläret så återkopplar vi dig inom kort. PEACE LOVE AND GIRAFFES!