SimaPron käyttäjäfoorumin kick-off 20 syyskuuta! – 2021-08-26T14:04:57+00:00


*|MC:SUBJECT|*View this email in your browser

Tervetuloa SimaPron käyttäjäfoorumin kick-offiin 20. syyskuuta!

Lähetin alkukesästä uutiskirjeessämme pienen vinkin siitä, että 20. syyskuuta klo. 13.00 – 15.00 (Suomen aikaa) järjestämme Suomen ensimmäisen SimaPro käyttäjäfoorumin. Se tapahtuu zoomin kautta  Toivottavasti näit sen ja merkkasit kalenteriin. 
 
Miljögiraffin Marcus Wenngård tulee kertomaan SimaPron taustasta sekä ohjelmiston käyttömahdollisuuksista. Lisäksi esittelemme suomalaisia asiakasrefenssejä, joissa on hyödynnetty SimaProta eri tavoin. Allekirjoittanut moderoi tapahtuman live streamissa ja tarkoituksena on antaa teille runsaasti aikaa kysymyksiin, ideoihin ja ennen kaikkea toistenne tapaamiseen. Siltä pohjalta sovimme seuraavan teeman ja tapaamisen marras-joulukuulle  ja me Miljögiraffista hankimme mukaan sitten asiantuntijoita teemojen tiimoilta. Tavoitteena on luoda säännöllinen käyttäjäfoorumi.
 
Ensi tapaamisessa esittelemme referenssejä m.m. erilaisista kouluksista, rakentamisesta, elintarvikkeiden tuotannosta ja sähköalalta.
Olisin kiitollinen, jos ilmoittautumiset viimeistään 10 syyskuuta sähköpostitse, mutta sitäkin ennen saa tulla. Tätä kutsua saa jakaa myös SimaProsta kiinnostuneille sekä opiskelijille. Jos teillä on asiakasreferenssi, josta halautte kertoa muillekin, niin ota yhteys. 
Toivottavasti tapaamme syyskuun 20. päivä!

Tapaamisen zoomlinkki löytyy täältä: https://us02web.zoom.us/j/85154397587?pwd=VWFxTjFzS0szRTNNNkNNUmt3WTZmZz09

Terveisin, Johanna & Miljögiraffin väki, 
Ilmoittautumisetjohanna.p@miljogiraff.se 
+46-72-4416390

Terveisin/Regards
Johanna & Marcus

 

Welcome to the SimaPro User Forum kick-off on September 20! 

In the early summer, we sent you a small tip in our newsletter that on September 20th, from 1 pm to 3 pm Finnish time, we will be organizing Finland’s first SimaProk User Forum. We meet through the zoom. I hope you saw it and marked it on the calendar.

Marcus Wendin from Miljögiraff will tell you about the background of SimaPro, about Miljögiraff and the possibilities of using the software. In addition, we will present Finnish customer references that have utilized SimaPro in different ways. Johanna Parikka Altenstedt moderates the event live stream, and we intended to give you plenty of time for questions, ideas and above all, to meet each other. We hope to create regular user forum meetings in the future.
We will present references m.m. from various schools, construction, food production, and electricity at this meeting.
We hope to even agree on the theme for the next forum meeting sometime November-December. We plan to find keynote speakers on those themes for you. I would be grateful if you register no later than September 10th by email, but even before you get to come. This invitation is also available to those interested in SimaPro and students. If you like to tell about your case in the meeting, let me know! We hope to see you on September 20!

Our Zoom meeting link is here: https://us02web.zoom.us/j/85154397587?pwd=VWFxTjFzS0szRTNNNkNNUmt3WTZmZz09

Very Welcome!

Miljögiraff & Johanna

Register to: johanna.p@miljogiraff.se  
+46-72-4416390

 

 

Copyright © Miljögiraff, All rights reserved.

Our mailing address is:
Simapro@miljogiraff.se

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Who can you be a part of the change?