SimaPro.fi – 2021-04-28T10:52:41+00:00


*|MC:SUBJECT|*View this email in your browser

Hei!

Toivottavasti sait pari viikkoa sitten uutiskirjeemme. Siinä mainitsimme, että Simapro.fi verkkosivusto on nyt uusittu. Saimme julkaistua viime viikolla, mutta joitakin yksityiskohtia viilataan vielä. Olisi kuitenkin mukavaa, jos voisitte vilkaista sivustoamme ja kertoa meille, toimiiko se tiedän lähtökohdistanne, tai jos kaipaatte sinne jotain muuta. Suomenkielinen yhteyshenkilömme Johanna Parikka Altenstedt ottaa teihin yhteyttä tällä viikolla ja kertoo muutenkin kuulumisia Miljögiraffista.

Mukavaa viikonloppua!

Terveisin,

Miljögiraff

 

Copyright © Miljögiraff, All rights reserved.

Our mailing address is:
Simapro@miljogiraff.se

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Who can you be a part of the change?