Nyhetsbrev Finska Januari (copy 01) – 2021-01-25T12:33:07+00:00


*|MC:SUBJECT|*View this email in your browser

Hyvää uutta vuotta 2021!

Miljögiraffin puolesta toivotamme teille hyvää uuden vuoden alkua! Toivotaan, että vuodesta 2021 tulee oikein hyvä. 
Tässä tulee tämän vuoden ensimmäinen uutiskirje sisältäen SimaPro -yhteenvedon, sekä Miljögiraffin kuulumisia viime vuodelta. Ja tietysti jaamme vihjeitä ohjelmistojen käyttäjille!

Uusi kotisivu

Miljögiraff on juuri julkaissut uuden kotisivun ruotsiksi,https://simapro.se/, ja uusi sivusto on pian paikallaan myös suomeksi. Uudella sivustollamme haluamme erityisesti huomioida elinkaarianalyysien käyttäjiä ja tekijöitä. Esittelemme esimerkkejä yrityksistä ja organisaatioista, jotka ovat saavuttaneet hyviä tuloksia käyttämällä elinkaarianalyysiperspektiiviä. 
Jos haluatte jakaa omia kokemuksianne kanssamme ja jakaa sen kanssamme muille käyttäjille, niin ottakaa yhteys Annie Johanssoniin, annie@miljogiraff.se, tai suomeksi Johanna Parikka Altenstedtiin, johanna.p@miljogiraff.se

Myös  kansainvälinen SimaPro -sivusto on päivitetty viime vuonna, ja saanut samalla ulkonäön kohotuksen. Käy katsomassa täältä: SimaPro.com.

SimaPron päivitys
SimaPron versio 9.1 uudistettiin viime vuonna uudella 9.1.1. 
-versiolla, joka sisältää päivitetyt versiot tietokannoista ecoinvent 3.6, Industry Data 2.p ja ELCD. Tuoreimmasta SimaPro -versiosta löytyvät myös uudet metodit EF 3.0 (mukautettu versio) ja EN 15804+A2 (mukautettu versio). Tutustu versioihin ja hae lisää tietoa sivustolta https://simapro.com/  ”News” -otsikon alta.

Tietokannat ja niiden käyttö
Olemme iloisia siitä, että olemme saaneet useita yhteydenottoja koskien tietokantojamme ja niiden käyttöä. Vastaamme kysymyksiinne mielellämme. Voitte myös käydä SimaPro Helpdesk– tukipalvelussa. Siellä on suuri määrä kysymyksiä ja vastauksia sekä käytännön ohjeistusta. Juuri nyt löydätte m.m. seminaarin, joka käsittelee tietokantojen käyttöä. 
https://support.simapro.com/articles/Video/Recorded-webinar-SimaPro-data-management/

SimaPro -kurssit
Olemme saaneet yhteydenottoja koskien suosittuja SimaPro -kurssejamme, joita vedämme pari kertaa vuodessa. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteys! Haluamme myös vihjaista yhteistyökumppanimme PRé Sustainabilityn kursseista, joita järjestetään säännöllisesti. https://pre-sustainability.com/solutions/training/

Miljögiraff
Kiinnostus elinkaarianalyysien tekemiseen ja mahdollisuuksiin lisääntyi viime vuonna huomattavasti. LCA:n ja EU:n ympäristötuoteselosteen (EPD) mittauksien ja analyysien kysyntä kasvoi niin paljon, että yrityksemmekin laajeni. Annie Johansson aloitti Miljögiraffissa toukokuussa. Hänen vastuualueinaan ovat elinkaarianalyysit ja yhteydet SimaPro -asiakkaisiin. Olettekin jo ehkä olleet häneen yhteydessä.

Miljögiraff kasvaa yhä edelleen ja etsii juuri nyt kokeneita konsultteja elinkaarianalyysien tekemiseen. Ota yhteys, jos olet sopiva tehtävään ja haluat olla mukana kehittämässä yritystämme. Tai jos tiedät jonkun sopivan ehdokkaan, niin vihjaise ihmeessä!

Lisäksi vuoden 2021 alusta meillä on nyt suomalaista vahvistusta. Viestintä- ja lakiasioiden asiantuntija Johanna Parikka Altenstedt auttaa asiakkaitamme nyt myös suomeksi. Johanna ei tee elinkaarianalyyseja, mutta hänellä on laaja kokemus CSR-viestinnästä ja sosiaalivastuusta.

simapro@miljogiraff.se 

Copyright © Miljögiraff, All rights reserved.

Our mailing address is:
Simapro@miljogiraff.se

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Who can you be a part of the change?