Verifiering för hållbar tillväxt

Miljögiraff hjälper företag och organisationer att utveckla sina idéer till hållbara innovationer som kan göra skillnad för världen.
Metoden som används heter Verifiering för hållbar tillväxt och går ut på att minimera klimatpåverkan och se till att innovationerna håller sig innanför de plantera gränserna. Men det handlar minst lika mycket om att se till att maximera den positiva effekten på utmaningarna i agenda 2030.

Verifieringen hjälper till att identifiera både affärsnytta och marknadspotential vilket är helt avgörande för att få tillstånd en hållbar ekonomisk utveckling. Man kan också använda metoden för att säkerställa att det man investerar i bidrar optimalt till hållbar utveckling.

Exempel på bolag som verifierats:

https://www.recycla.se/sv/atervinning/

Again – safe sanitation and zero hunger .

”Again har haft förmånen att delta på tre workshops i regi av STAR projektet hos GU Ventures med Maja Jakobsson från Miljögiraff som processledare. STAR projektet har bl.a. som mål att ta fram metoder för att integrera hållbarhet i affärsutvecklingen av GU Ventures portföljbolag. Miljögiraff har på ett professionellt sätt utmanat oss i styrelsen att tänka på Agains vision utifrån FN´s 17 Globala Hållbarhetsmål och hur vår affärsidé bidrar till den cirkulära ekonomin och hur dessa budskap kan kommuniceras till omvärlden på ett effektivt och trovärdigt sätt!” Styrelsen Again AB

 

Dela

Har du frågor till oss?

Du är alltid välkommen att kontakta oss på Miljögiraff om du har frågor, synpunkter och vill komma i kontakt med oss. Fyll i kontaktformuläret så återkopplar vi dig inom kort. PEACE LOVE AND GIRAFFES!